• Išparduota!

ELEBORAS 'HGC® ICE BREAKER FANCY'

12,90 €
Šia preke domisi 2 lankytojai

HELLEBORUS 'HGC ® ICE BREAKER FANCY'

Išparduota
Kiekis
0
Išparduota!

Sniego rožė Ice Breaker® ​​​​Fancy yra atspari ir nenuilstamai žydi nuo vasario iki balandžio mėnėsio kreminės - šviesiai žalios spalvos žiedais. Lengvai prižiūrimas daugiametis augalas turi stiprų augimo įprotį, todėl puikiai tinka kaip sodo augalas. Vazone Ice Breaker® ​​Fancy puikiai dera su kompanioniniais augalais, tokiais kaip baltai žalios alūnės, varpiniai augalai.

Eleborai pasižymi labai plačia spalvų gama ir didele formų įvairove, taip pat dekoratyviais, blizgiais lapais su gražiu raštu. Ankstyviausios veislės pradeda žydėti lapkritį ir gruodį, kitos pražysta sausio ir vasario mėn., kad baigtų žydėti balandžio pabaigoje ir gegužės pradžioje. Šios nuostabios gėlės gali būti sodinamos tiek sode, pageidautina daliniame pavėsyje po medžių viršūnėmis, tiek ir vazonuose ar kitose talpose, skirtose terasoms, balkonams ar interjero dekoravimui, pvz. per Kalėdas ir ankstyvą pavasarį.

Geriausia sodinimo vieta heleborams yra dalinis pavėsis su pralaidžiu dirvožemiu, kuriame yra daug humuso ir šiek tiek šarminis pH.

Aukštis: 20-30 cm;

Plotis: 30-50 cm;

Žydėjimo mėnesis: II;

Vieta: dalinis pavėsis, saulė

Atsparumas šalčiui: didelis atsparumas, 4a zona

Parduodamas augalas 2l vazone.

ELEBORAS 'HGC® ICE BREAKER...

12,90 €